lørdag 3. september 2011

Lavkarbo Bountysjokolade


Eg må berre dele denne oppskrifta på deilig Bountysjokolade
Kokosmelk (Eg har brukt den frå santa maria(lilla boks) sett den i kjølskapet slik at mest mulig stivnar
3-4 ss kaldpressa kokosolje (helsekost)
3-4 ss sukrin
150-200 gram kokosmasse 
200g sjokolade (Freia premium 70%)



Smelt kokosmelk (Bruk berre det som er stivt) og kokosolje i ei panne. Bland inn sukrin og kokosmasse. 


Legg plast i ei form og fordel massen utover, sett kaldt i ca 2 timar. Smelt så sjokoladen over vannbad og ha 2 ts kokosolje og litt sukrin saman med sjokoladen. Så er det berre å dele opp kokosblandinga i passande bitar og dyppe i sjokoladeblandinga. Legg dei på matpapir i kjølskap til sjokoladen stivna:)


Så er det berre å nyte desse FANTASTISK gode Bountybitane :) Dei er mykje betre enn dei du får kjøpt på butikken. Og det beste, det er lavkarbosnop :)


2 kommentarer:

Rut sa...

fantastisk, camilla! dinne ska ej prøve!

Marianne Hennøen sa...

Naboen bruker å lage slike ! De er rååå god :)