torsdag 26. mars 2009

MARTIN 5ÅR!!!
Martin har plutselig blitt så stor....tenk for 5 år sidan vart eg mamma for første gang. Det var eit tøft svangerskap, med helikoptertur til ålesund med full dose av riestoppande middel som resulterte i ein vanvittig puls, eg låg berre å rista. Og det å ligge på ei seng i eit lite rom utan tv, med streng beskjed om at skulle eg ut av senga måtte eg trillast i rullestol. Dette var ein grusom opplevese. Men dei klarte heldigvis og stoppe den og 27 Mars kom vesle Martin til verda, 1 veke før termin. Heilt perfekt var han, lisje guten min. Han viste seg å vere ein veldig krevande baby, så det var ikkje få netter Jan Erik var ute og trilla nattestider. Så lenge det var bevegelse i vogna var han stille. Trur vi levde i ei boble det første året....

Etter kvart som han vaks til vart det litt mindre gråting og mykje meir kos :) Og Martin er ein omsorgsfull person me mykje kjærleik for andre :) Då han vart storebror til lisje Leah imponerte han oss veldig. Det har ikkje våre noke sjalusi, einaste han grammar seg over, er at ho tek frå han leikene og plagar han når han vil leike i fred.


 


GRATULERE ME DAGEN KJÆRE MARTIN!!!!!!!


4 kommentarer:

Kristine sa...

Åhh, kor ett kjempe koselig innlegg;)Va som ej skreiv på facebook, at det følest ut som du akkuratt gjekk gravid me na. Tenk, 5år;) Tida går fort må ej sei.

Gratulere med dagen Martin;)

Veronika sa...

For en nydeli gut du har..kjempe sjarmør:)

Nok en gang, Gratulere med dagen Martin:)

Elisabeths Ingeborg sa...

Så nydelig innlegg;)
Gratulere med Martin's fem års dag;)
God helg til heile gjengen;)

Solveig sa...

Gratulere med store-lisje guten din.. :) Kjempe fint innlegg Camilla! Måtte blade opp å ned nåken gonga å kike å lese en gong til..
God helg! :)